fbpx

Over ons

parallax background

De Leefbaarheidsalliantie en de provincie Gelderland


De Leefbaarheidsalliantie en de provincie Gelderland willen mensen helpen samen de leefbaarheid in hun eigen woonomgeving te verbeteren.

Heeft u een idee voor de leefbaarheid in uw omgeving? En wilt u hier samen met anderen aan werken? Dan kunt u hiervoor mogelijk subsidie aanvragen bij de provincie.

Heeft u behoefte aan mensen met ervaring die meedenken over uw plan? Of over de samenwerking met anderen en de uitvoering? Dan staat de Leefbaarheidsalliantie Gelderland voor u klaar: vier door de provincie gesubsidieerde organisaties die initiatieven van actieve bewoners ondersteunen. U bereikt de Leefbaarheidsalliantie via: vraag@leefbaarheidgld.nl. Meer informatie, initiatieven van anderen en onze agenda met bijeenkomsten vindt u op leefbaarheid.gelderland.nl

De Leefbaarheidsalliantie bestaat uit vier organisaties: Vereniging Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland (DKK Gelderland), Plattelandsjongeren Gelderland, Spectrum, partner met elan en Zorgbelang Gelderland. De Leefbaarheidsalliantie wordt gefinancierd door de provincie Gelderland.

leefbaarheidgld.nl provinciegelderland.nl

Omroep Gelderland


Omroep Gelderland is erop gericht zoveel mogelijk Gelderlanders te bereiken met uitzendingen via de diverse media en wil daarbij de omroep adequaat laten inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen. Kerntaken van de regionale omroep zijn het verzorgen van regionale nieuwsprogramma’s, het belichten van achtergronden en het versterken van de culturele identiteit.

Voor het versterken van de culturele identiteit kent de omroep een breed programma-aanbod, gericht op het streekeigene, op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijke veranderingen, multi-culturaliteit, geschiedenis en volkscultuur.

omroepgelderland.nl