parallax background

De Leefbaarheidsalliantie en de provincie Gelderland

De Leefbaarheidsalliantie en de provincie Gelderland willen mensen helpen samen de leefbaarheid in hun eigen woonomgeving te verbeteren. Heb jij een idee voor de leefbaarheid in je omgeving? En wil je hier samen met anderen aan werken? Dan kun je hiervoor mogelijk subsidie krijgen bij de provincie.

Heb je behoefte aan mensen met ervaring die meedenken over jouw plan? Of over de samenwerking met anderen en de uitvoering? Dan staat de Leefbaarheidsalliantie Gelderland voor je klaar: vier door de provincie gesubsidieerde organisaties, die initiatieven van actieve bewoners ondersteunen. De Leefbaarheidsalliantie is bereikbaar via: vraag@leefbaarheidgld.nl. Meer informatie, initiatieven van anderen en onze agenda met bijeenkomsten vind je op leefbaarheid.gelderland.nl

De Leefbaarheidsalliantie bestaat uit vier organisaties: Vereniging Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland (Vereniging DKK), Plattelandsjongeren Gelderland (PJG), Spectrum partner met elan en Zorgbelang Inclusief. De Leefbaarheidsalliantie wordt gefinancierd door de provincie Gelderland.

leefbaarheidsalliantie.nl provinciegelderland.nl

Omroep Gelderland


Omroep Gelderland is erop gericht zoveel mogelijk Gelderlanders te bereiken met uitzendingen via de diverse media en wil daarbij de omroep adequaat laten inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen. Kerntaken van de regionale omroep zijn het verzorgen van regionale nieuwsprogramma’s, het belichten van achtergronden en het versterken van de culturele identiteit.

Voor het versterken van de culturele identiteit kent de omroep een breed programma-aanbod, gericht op het streekeigene, op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijke veranderingen, multi-culturaliteit, geschiedenis en volkscultuur.

omroepgelderland.nl