1. De Aftrap

Zondag 11 oktober was de aftrap van het nieuwe seizoen van Dorpshuis van het Jaar. Benieuwd hoe het nu met de winnaars van de afgelopen jaren gaat? En hoe toegankelijk het Provinciehuis van de Provincie Gelderland eigenlijk is? Kijk het dan hiernaast terug.

2. Bolderburen in Culemborg

Zondag 18 oktober stond Buurtcentrum Bolderburen in Culemborg centraal in de aflevering van Dorpshuis van het Jaar. Wat voor toffe activiteiten organiseert het buurthuis? En zijn ze een goede kanshebber voor de titel? Bekijk de aflevering hiernaast terug.

3. Ons Honk in Apeldoorn- Zuid

Zondag 25 oktober stond Buurtcentrum Ons Honk in Apeldoorn centraal in de aflevering van Dorpshuis van het Jaar. Wat voor toffe activiteiten organiseert het buurthuis? En zijn ze een goede kanshebber voor de titel? Bekijk de aflevering hiernaast terug.

4. Stadsboerin in Doetinchem

Zondag 1 november stond Buurtcentrum Stadsboerin in Doetinchem centraal in de aflevering van Dorpshuis van het Jaar. Benieuwd waar het buurthuis voor staat en wat ze allemaal voor activiteiten organiseren? Bekijk dan de aflevering hiernaast.

5. De Paulus in Winssen

Zondag 8 november stond dorpshuis de Paulus in Winssen centraal in de aflevering van Dorpshuis van het Jaar. Benieuwd waar het dorpshuis voor staat en wat ze allemaal voor activiteiten organiseren? Bekijk dan de aflevering hiernaast.

6. Wijkcentrum in Wijchen- Zuid

Zondag 23 november stond het Wijkcentrum in Wijchen- Zuid centraal in de aflevering van Dorpshuis van het Jaar. Benieuwd waar het dorpshuis voor staat en wat ze allemaal voor activiteiten organiseren? Bekijk dan de aflevering hiernaast.

7. Broederij in Nijmegen

Zondag 29 november stond de Broederij in Nijmegen centraal in de aflevering van Dorpshuis van het Jaar. Benieuwd waar het dorpshuis voor staat en wat ze allemaal voor activiteiten organiseren? Bekijk dan de aflevering hiernaast.

8. De finale

Ontmoetingscentrum de Paulus uit Winssen is verkozen tot Dorpshuis van het Jaar 2020, dit werd zaterdag 12 december bekend gemaakt tijdens de finale in het Provinciehuis. Het dorpshuis behaalde het hoogste aantal publieksstemmen èn kreeg het hoogste cijfer van de vakjury. Gedeputeerde Peter van ’t Hoog overhandigde de winnaar de beker en de felbegeerde prijs van maar liefst 2.500 euro. Kijk de finale hiernaast terug.