fbpx

Aanmelden

Wordt jouw dorpshuis het Dorpshuis van het Jaar 2020?De aanmeldingen voor de verkiezing Dorpshuis van het Jaar 2020 zijn geopend! Aanmelden kan tot 31 mei.


Samendoen

In 2020 staat het thema ‘samendoen' centraal. Wat wordt er in jullie dorpshuis georganiseerd rondom verbindingen?

Toegankelijkheid

Hoe toegankelijk is jullie dorpshuis voor mensen met een beperking?
Bij een beperking kan het gaan om een fysieke, mentale, intellectuele of zintuiglijke beperking.  Ook dit jaar zal Jan Troost langskomen om de toegankelijkheid te testen.

Wie/wat mogen we echt niet missen als we op bezoek komen bij jouw dorpshuis? En waarom?

Stel het dorpshuis is door naar de volgende ronde en krijgt 750,- euro aan prijzengeld. Wat zou daar dan van gedaan kunnen worden in/rondom het dorpshuis?

Video:

Afbeeldingen (max 5mb):


Omroep GelderlandAngelique Krüger van Omroep Gelderland zal verslag doen van deze wedstrijd en komt langs bij de zes beste dorps- of buurthuizen. Tijdens acht afleveringen, die in het najaar worden uitgezonden, gaan deze zes genomineerden is de strijd met elkaar aan. Alle finalisten krijgen € 750,-. De winnaar krijgt daar nog eens €2.500,- bovenop!

Mede mogelijk gemaakt doorDe verkiezing Dorpshuis van het Jaar is een initiatief van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, Omroep Gelderland en Provincie Gelderland. De Leefbaarheidsalliantie werkt aan een leefbaar Gelderland samen met de mensen waar het om gaat. De Leefbaarheidsalliantie bestaat uit Spectrum partner met elan, Plattelands Jongeren Gelderland (PJG), Vereniging van Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland (Vereniging DKK) en Zorgbelang Inclusief.