fbpx

Aanmelden

AanmeldenAanmelden kan tot zaterdag 1 juni 2019. Vul het formulier hieronder in of mail je aanmelding naar: info@dorpshuisvanhetjaar.nl 

Iedereen mag zijn of haar dorpshuis opgeven, of je nou bezoeker, beheerder, bestuurder of bewoner bent! Het is natuurlijk wel handig dat het bestuur ervan op de hoogte is. En doe je best op de aanmelding! Op basis van deze aanmelding bepalen we wie er door gaan naar de volgende ronde.

Sport en bewegen

Wat wordt er in en rondom jullie dorpshuis georganiseerd rondom het thema sport en bewegen? Wordt het dorpshuis ook gebruikt als sportkantine of worden er vanuit jullie dorpshuis wandelingen georganiseerd in de omgeving?

Toegankelijkheid

Hoe toegankelijk is jullie dorpshuis voor mensen met een beperking? Bij een beperking kan het gaan om een fysieke, mentale, intellectuele of zintuigelijke beperking.  Ook dit jaar zal Jan Troost langskomen om de toegankelijkheid te testen.

Uitstraling

Als je jullie dorpshuis zou moeten omschrijven, wat betreft inrichting en interieur, hoe zou je dat dan doen? Stel een interieurstylist komt langs, wat zou jij dan willen restylen in je dorpshuis?

Wie/wat mogen we echt niet missen als we op bezoek komen bij jouw dorpshuis? En waarom?

Stel het dorpshuis is door naar de volgende ronde en krijg 750,- euro aan prijzengeld. Wat zou daar dan van gedaan kunnen worden in/rondom het dorpshuis?

Video:

Afbeeldingen (max 5mb):